Pride

Nye koster i Sarpsborg Pride

Etter økonomisk rot er styret i Sarprsborg Pride byttet ut. Nå lover de å rydde opp slik at artistene Skrellex og Betina Glam får betalt.

Drag-artisten Kai Thomas «Skrellex» Larsen er en av artistene som ikke har fått betalt for jobben han gjorde for Sarpsborg Pride i juni. Nå lover Sarpsborg Pride å rydde opp i saken
Publisert

Flere artister som opptrådte på Sarpsborg Prides arrangementer i juni fikk aldri betalt. Dragartist Kai Thomas «Skrellex» Larsen er en av dem.

Han gikk ut på Facebook og klaget på manglende betaling og mangel på kommunikasjon med festivalen. Til slutt så han seg nødt til sende fakturaen til inkasso.

«Det er jo veldig trist at det skal gå så langt at man må gå offentlig med noe som helst», sa Kai Thomas «Skrellex» Larsen i et intervju med Subjekt.

Axel Holandsjø Følling er ny nestleder i Sarpsborg Pride.

Nå skal et nytt styre rydde opp etter at tidligere leder Rino Glosli har trukket seg fra alle verv.

Nestlederen sier de nå jobber med å få full oversikt over alle kontoer, midler som er tilgjengelige og ubetalte regninger. I tillegg jobber Sarpsborg Prides nye styre med å få inn friske penger for å nedbetale gjelden.

«Det ble bestilt artister som det ikke var penger til å betale. Nå står Sarpsborg Pride i gjeld til Skrellex og Bertina Glam Croft», sier nestleder i Sarpsborg Pride, Axel Holandsjø Følling til Sarpsborg Arbeiderblad.

Sarpsborg Pride er tydelige på at de ønsker en ny festival neste år, men antyder en noe mer nøktern feiring.

«Før vi kan bruke penger på en ny feiring må alle regningene betales. Det er første prioritet nå. Skal vi bidra med penger eller innsamlinger til neste års feiring, vil vi være helt åpne med alle. Vi vil vise hvordan pengene skal brukes og hva vi gjør. Vi forstår godt at vi må jobbe for å få tilbake igjen respekten fra folk», sier Følling.

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS