Oslo Pride

Karmaklubb* arrangerer mye under Pride

Skeiv Sauna, klubbkvelder, brunch med PKI, og eget øl er blant ingrediensene når Karmaklubb* setter opp festligheter under Oslo Pride. – Vår misjon er å feire skeivhet, mest mulig, sier Tine Semb til Blikk.

Her danser Cassie Brødskive, Phoenix D'vine, Ryona Crystal, Penetra Schön, og Bambia på en Karmaklubb-kveld på Blå. I juni blir det mange muligheter til å gjøre det samme.

I klubbkonseptet Karmaklubbs regi blir det en mengde ulike arrangementer i løpet av Pride-måneden juni. Flere av festlighetene skjer allerede før selve Oslo Pride går av stabelen.

– Nå skal det sies at lite har vært normalt de siste årene – pandemi, terror – mildt sagt noen kraftige skår i gleden. Det gjelder å ikke slutte å feire skeivhet – uansett – og jeg har en god følelse for i år og fremover, sier klubb-driver Tine Semb til Blikk.

Semb tror det blir bra med en ny paraderute.

– I Sofienbergparken får vi en grønn lunge. Dessuten har vi en egen Karma*-sone sammen med Disko Brewing i Parken i år, som er en eneste stor glede etter mange års samarbeid, sier Semb.

 Hun forteller at det vil bli lansert to nye øl for anledningen; Frida Galaxy (med Frida Marida på labelen) og Disko Jesus (The Resurrection) (med Phoenix D’vine).

– På tross av at vi holder et veldig høyt aktivitetsnivå gjennom hele året er det ikke til å komme fra at Pride er en spesielt travel tid. For Karmaklubb* sin del har heldigvis mye vært planlagt i mange måneder allerede, men det har vært veldig mange henvendelser i løpet av senvåren som vi dessverre måtte si nei til.

– Og, det må understrekes at det er et oppriktig «dessverre» siden vi veldig gjerne skulle spredd det gode ord enda flere steder; det er tross alt et ‘mission’ for Karmaklubb*, det å feire skeivhet, mest mulig.

Semb mener selv  at årets program er godt og kompakt, og det blir herligheter og gleder som perler på en snor for de som vil komme innom. 

– Vi gleder oss til å ta dere imot – om det er i sauna ved sjøen, i Pride Park, på lansering av brygget, eller på en av klubbkveldene. 

Hun legger til at det alltid er mulig å send en direktemelding på Instagram om du lurer på noe eller sliter med å få tak i billett.

– Det ordner seg som regel, sier Tine Semb.

Her følger en foreløpig oversikt over arrangement i regi Karmaklubb*:

15. juni, 15–19(+)

Launch av årets Karma*-øl med Disko Brewing for Pride! Frida Galaxy – en hazy IPA – og Disko Jesus (The Resurrection) – silkemyk med bær. Og: Før-fest for AEROBICA! DJ: Heit overraskelse! Sted: RØØR, Rosenkrantz’ gate 4, Oslo. Når: Kl. 15–19(+). ID: 18. CC: Gratis

15. juni, 21–03

Det Gode Selskab x Karmaklubb* presents: AEROBICA!!! + Resident DJ-er fra Det Gode Selskab.

Sted: Jaeger, Grensen 9. Når: Kl. 21–03. ID:20. CC: Døren/DM

22. juni Karmaklubb* x Varmesentralen: Pride Kickoff og sommerfest! DJs, drag, burlesque, strandstemning, mat og drikke. Lineup: Lounge DJ-sett av Brita°UT (Klubb Kosmos). DJ-er kveld – presentert i samarbeid med Frozen Jungle: DJ Refel, Nora Pagu og Nora Mamdu. Show: Brødskive, Frida Marida og Phoenix D’vine. Fotografisk innhold: Paulina Tamara Cid. Sted: Varmesentralen (Flytårnet) på Fornebu, Forneburingen 43 (vis-a-vis Telenor Arena). Når: Kl. 15–02; DJ-er fra ca. 17. ID: 18. CC: kr 125/DM 25. juni

Pride Sauna: Queer Sauna Sessions x Karmaklubb* x Oslo Badstuforening, vol. 1: Day pleasure. CC: Gratis! Sted: Trosten (Sukkerbiten), Nylandsveien 28. Når: Kl. 11–13. ID: -. CC: Gratis

27. juni

Pride Sauna: Queer Sauna Sessions x Karmaklubb* x Oslo Badstuforening, vol. 2 — w/Canceria! Sted: Trosten (Sukkerbiten), Nylandsveien 28. Når: Kl. 16–20. ID: -. CC: Gratis

29. juni Før-parade-brunch på Dattera til Hagen i samarbeid med PKI. Musikk av DJ Refel (Frozen Jungle). Drag & burlesque presence: Phoenix D’vine og Linda Plant. Sted: Grønland 10. Når: Kl. 10–12. ID: 20 (DM om yngre). CC: Gratis Mer info: Karmaklubb* deltar i paraden med PKI & Co. Når: Kl. 12–Pride Park.

26.-29. juni

Bar Diskokarma* x Oslo Pride: Egen bar og sosial sone i Pride Park med Disko Brewing. Sted: Sofienbergparken. Når: Parkens åpningstider: 

26. juni: kl. 15–23 

27. juni: kl. 15–23

28. juni: kl. 15–23

29. juni: kl. 12–23

ID: - (18 i baren). CC: Gratis

Mer info: karmaklubb.com

 

Powered by Labrador CMS