Musikk

Musikkvideo med hilsen til alle skeive barne og unge

Artisten Magnus Riise har fått med seg en rekke kjente skeive til å sende en videohilsen til alle som trenger å vite at det finnes en skeiv familie der ute. Se musikkvideoen til Pride-sangen ‹My Heart Can Beat Again» her. 

Stillbilde fra Magnus Riises musikkvideoe ‹My Heart Can Beat Again».

Mandag slapp den norsk-amerikanske popartisten Magnus Riise videoen til sin nyeste singel, «My Heart Can Beat Again», en energisk skeiv kjærlighetssang Riise har skrevet sammen med Tim Rosser og Charlie Sohne.

I videoen til låta utforskes styrken i solidariteten mellom skeive personer. (Se den nedenfor)

Videoen følger Aiden, spilt av Leighla Rene, som ser isolasjonen til en skeiv gutt i nabolaget. Hun sender foreldrenes gamle videokamera rundt i verden for å samle inn støttemeldinger fra det skeive miljøet.

Når den skeive gutten Riley, spilt av Liam Zalben, ser meldingene, ser vi hvordan den skeive familien styrker hans identitet og selvaksept.

Blant de over 50 skeive personene som hilser til Riley og alle andre skeive barn finner vi:

Soman Chainani, Jeff Hiller, Noah J. Ricketts, Barrett Foa, Russell Harvard, Kitty Scott-Claus, Sandra Mae Frank, Jordan Doww, Flamy Grant, Henrik Asheim, Telly Leung, Bobby Steggert, Bjarte Hjelmeland og Darryl Stephens.

For Magnus, som også regisserte videoen, speilet prosjektet hans personlige historie på en overraskende måte da Darryl Stephens og Rodney Chester, hovedrolleinnehaverne i TV-serien Noah's Arc, den banebrytende amerikanske serien om fire svarte homofile menn i LA, sendte inn en video.

– Som en ung homofil gutt som vokste opp på Ilseng, et lite tettsted i Stange, var Noah's Arc den første indikasjonen jeg hadde på at det var en stor skeiv familie der ute – en som jeg en dag kunne bli en del av, sier Riise i en pressemelding.

TV-serien fylte ham med det samme håpet som Aiden’s video gir Riley i musikkvideoen. 

Powered by Labrador CMS