Scene

Metteson skal spille Peter Pan

Nye Hjorten Teater åpner i Trondheim i januar, og først på plakaten står «Peter Pan – Stargate to Neverland», med selveste Metteson i rollen som ikoniske Peter Pan.

Hovedrollen som Peter Pan skal spilles av Sverre Breivik, bedre kjent under artistnavnet Metteson.
Publisert

I januar åpner Nye Hjorten Teater dørene for første gang i Apotekerveita midt i Trondheim sentrum. Teateret bygges på initiativ fra Ole Robert Reitan, som lenge har drømt om et nytt folketeater i Trondheim, ifølge en pressemelding.

Nå avslører teateret hva som blir åpningsforestillingene når teateret åpner på nyåret.

15. januar går teppet opp for «Peter Pan – Stargate to Neverland», skapt av Mads Bones, Kyrre Havdal og Olve Løseth.

Forestillingen lages med musikk fra Stargate-duoen Mikkel Eriksen og Tor Erik Hermansen.

Bones sier de lenge har hatt lyst til å leke oss med Peter Pan-universet, og all den universelle og eksistensielle symbolikken som hører historien til: overgangsritene, de store drømmene og opprøret mot voksenlivets satte normer.

– Da vi innså hvilken rikdom som befant seg i Stargates låtkatalog, og hvor godt disse to universene passer sammen, var vi ikke i tvil et sekund: dette måtte det bli forestilling av, sier teatersjef Mads Bones i meldingen.

Stjerneskudd på laget

Hovedrollen som Peter Pan skal spilles av Sverre Breivik, bedre kjent under artistnavnet Metteson. Han har tidligere hatt flere store roller blant annet ved Den Nationale Scene i Bergen.

Totalt skal 30 skuespillere spille i forestillingen. Disse inkluderer Olve Løseth i rollen som Captain Hook, Emil Olafsson som John og Julie Dahle Aagård som Tiger Lily. Tingeling skal spilles av stjerneskuddet. Ida Waldine Solstad.

«Peter Pan - Stargate to Neverland» spilles på Hovedscenen fra 15. januar.

 

Powered by Labrador CMS