«Grease» i Trondheim Spektrum blir Norges største oppsetning av suksessmusikalen noensinne med plass til 7.600 publikummere.

Grease-allsang i Trondheim

Publikum får oppleve noen av landets beste musikalartister.

Publisert Sist oppdatert

Les også

«Grease», laget av Jim Jacobs og Warren Casey, handler om et amerikansk high school-miljø på 1950-tallet. Musikalen hadde premiere off-Broadway i 1972. Dette er en av historiens mest ikoniske feelgood-musikaler, ikke minst elsket av skeive. (Den er for eksempel Ruby Reds favorittmusikal i Netflix-serien «AJ and The Queen») og nå skal den spilles i Trondheim Spektrum på selveste skuddårsdagen - i arena-versjon der alle sangene synges på engelsk, så her legges det opp til allsang.

Under ledelse av regissøren Tom Sterri får publikum oppleve noen av landets beste musikalartister, inkludert trønderne Mari Haugen Smistad, John Masaki og Benedicte Søreng, samt Espen Bråten Kristoffersen, kjent fra «Reisen til julestjernen» og i rollen som Klatremus i animasjonsfilmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen». Han er også stor fan av homoikonet Judy Garland og har flere ganger satt opp forestillingen «Espen elskar Judy».

Lørdag 29. februar forvandles Trondheims storstue til et Amerika på slutten av 50-tallet, da rock & roll hadde sin glansperiode. Bilene var større, jentene gikk i swingskjørt og gutta hadde «grease» i håret. Espen Bråten Kristoffersen spiller Roger i denne oppsettingen av «Grease», mens Bjørnar Reime og Charlotte Brænna spiller rollene som Danny Zuko og Sandy Dubrowski.

Grease, Trondheim Spektrum, lørdag 29. februar, kl. 16 og 20, Klostergata 90.

Mer info: showweb.no

Powered by Labrador CMS