Musikk

25-åringen er kjent som både artist og skuespiller. Hans siste singel «You», med Tate McRae, ble lansert i april i år.

F***talk fra Troye Sivan

Publisert Sist oppdatert

«RuPaul’s Drag Race» fortsetter å legge verden for sine føtter. I tillegg til den originale amerikanske tv-serien, har vi fått en britisk versjon, samt «Drag Race Thailand», «Canada’s

Drag Race», «Drag Race Holland», «Drag Race España», og nå sist også «Drag Race Down Under», hvilket betyr en haug med australske dragdronninger.

Ikke uventet da at vår favorittaussie, Troye Sivan dukket opp i dommerpanelet. 25-åringen er kjent som både artist og skuespiller, blant annet fra filmen «X-men Origins: Wolverine», «Spud»-trilogien og ikke minst «Boy Erased» fra 2018. Han er født i Johannesburg i Sør-Afrika i 1995, men flyttet med familien sin til Perth i Australia som toåring. Gjennombruddet fikk han på YouTube i 2007. Sangene og de personlige videodagbøkene har gitt ham en gedigen fanbase verden over. I skrivende stund har han nærmere 7,5 millioner abonnenter og mange av dem begynte å følge Sivan etter at han kom ut på YouTube 7. august 2013.

Med debutalbumet «Blue Neighbourhood» (2015) markerte han seg som en skeiv stemme for en ny generasjon lhbtqi-ere. Med låtene «Wild», «Fools» og «Talk Me Down», laget han en skeiv trilogi om skeiv kjærlighet, lengsel og begjær.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS