Musikk

Nytt liv for Soft Cell

Publisert

MARC ALMOND og Dave Ball returnerer fra synth-poppens skyggedal med albumet «*Happiness Not Included», 19 år etter Cruelty Without Beauty.

«Vi lever i et samfunn hvor vi har valgt å sette profitt over mennesker, penger over moral og anstendighet, mat framfor dyrs rettigheter, fanatisme over rettferdighet og våre egne trivielle goder over andres kvaler. Men jeg ser også et håp om et mulig Utopia hvis vi bare klarer å forstå hva det er som virkelig betyr noe», sier Marc Almond om det kommende albumet.

40 år etter det store gjennombruddet med singelen «Tainted Love» og debutalbumet «Non Stop Erotic Cabaret», skulle duoen Soft Cell ha vært en saga blott, et band kjent som «one hit wonders». Det er så langt fra sannheten som det er mulig å komme.

Joda, de er fortsatt mest kjent for monsterhitlåta «Tainted Love», som gikk inn på hitlister over hele verden og har blitt tolket av en rekke artister. Men for fansen, eller «gutter hearts» (rennesteinshjerter) som de kalles, har det vært 40 år med elektropop, skitne tekster, skandaler, ulykker, dop og ekstase – i ulike mengder.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS