Pride

Pride fra Ålesund til Lofoten

Sjekk hvor det er Pride denne uka.

Publisert Sist oppdatert

Mosjøen Pride (16.-17. juni)

Mosjøen Pride gjentar fjorårets braksuksess og arrangerer ny feiring. I år som i fjor skal. kampen for frihet, respekten for menneskeverdet og retten til å elske den man vil markeres. Det blir aktiviteter for barn og familier på torget, gode ord fra scenen, inspirerende innhold på Kulturverkstedet, samt en skikkelig Pride-feiring med fest på Gilles. Info: Mosjøen Pride

SoFjo Pride (16.-18. juni)

Pride i Sogn og Fjordane går av stabelen helgen 16. til 18. juni. Det starter med Skeiv kafé fredag 16. juni på Kardemomme, og politisk debatt med Firda i pride park i Sundfjord rådhus. Lørdag går paraden fra Førdehuset kl. 12 og ender i pride park ved rådhuset, hvor det blir appeller og musikk. Det hele avsluttes på Larris hvor Eirik Sognnes holder konsert.
Info: SoFjo Pride

Steigen Pride (16.-17. juni)

Fredag 16. juni er det Pride-kveld på Skippy kl. 19. Lørdag 17. juni er det Prideparade og show fra kl. 12 ved Rådhusplassen.
Info: Steigen Pride

Vadsø Pride (16.-17. juni)

 Vadsø Pride starter fredag 16. juni med badstu i Ytrebyen kl. 10, før det så blir Skeiv Quiz på Opticom kl. 20. Badstu blir det også lørdag 17. juni før den store paraden går kl. 12 fra Kulturhuset. Etter paraden blir det appeller, Kulturskolens dansegruppe, sukkerspinn og hoppeslott på torget. Det blir også Pridekafé og kunstutstilling med Kulturskolen i Gallerikiosken. Det hele avsluttes med Pridefest på takterrassen på Opticom kl. 21.
Info: Vadsø Pride

OrklandsPride (13.-18. juni)

 Pride i Orkland starter tirsdag 13. juni med drag- og burlesque-workshop med Secret Flamingo på Kulturstua Børsen. Onsdag 14. juni er det foredraget Hvorfor har vi Pride? på Kulturstua Børsen. Siden går det slag i slag med en rekke arrangementer fram til lørdag 17. juni, som er den store paradedagen. Paraden går fra Torget kl. 12 og etter paraden blir det Prideshow på Torget kl. 12.45. Dagen avsluttes på fest på Kulturstua Børsen. Info: OrklandsPride

Verdal Pride (17. juni)

Prideparaden går kl. 12 fra Verdal Bo- og helsehus til Nordgata og etter paraden samles alle i Moparken hvor det blir appell, taler, danseoppvisning, musikk og åpent dansegulv. Info: Verdal Pride

Lofoten Pride (til 17. juni)

Det blir en hel uke med alt fra teater, korkonsert, debatt, parade, mårra-disko, alkoholfri ungdomskonsert, kino og fest. Lørdag. 17. juni går paraden. Fra Leknes til Meieriet kultursenter, hvor det blir appeller og musikk. Lofoten popkor holder konserten «When Love Takes Over», før kvelden avsluttes med dragshow signert Haus of Misfits, med Lady Die og Ophelia Breeze. Info: Lofoten Pride

Seljord Bygdepride (17. juni)

Paraden starter kl. 14 fra Eventyrøy og går til Granvin kulturhus, hvor det blir appeller, drag og kommunedebatt. Kl. 19 inviteres det til Pride Pub med karaoke, dans og allsang kl. 19.
Info: Seljord Bygdepride

 Jessheim Pride (17. juni)

 Paraden starter kl. 14 fra Rådhuset. Kl. 15 blir det paradeshow på Lille Scene på Torget. Her blir det underholdning med Thomas Jenssen, Leila og LJ Amorsolo, bedre kjent fra The Voice, og sist men ikke minst Nora. Ordfører Eyvind Schumacher kommer for å si noen ord. Og Jan Elisabeth Lindvik fra Foreningen FRI, holder appell. Kl. 20 er det Pride Night på Quality AirPort Hotel Gardermoen og konsert med KEiiNO, Saksepott & dj Gersa og Nora.
Info: Jessheim Pride

 Nittedal Pride (17. juni)

 Flaggheising og appeller på torget kl. 11. Kl. 11.15 er det lesestund for de minste i biblioteket. Kl. 11.30 kan du lage ditt eget regnbue-armbånd i biblioteket og kl. 12.30 blir det panelsamtale om aksept og mangfold i biblioteket.
Info: Nittedal Pride

 Ålesund Pride (til 18. juni)

Ålesund Pride kan skilte med eget Pride-torg på Harald Torviks plass før og etter paraden. Der blir det stands, salgsboder og scene med underholdning. Paraden går kl. 14 fra Kipervika. For fullt program sjekk Facebok-siden.
Info: Ålesund Pride

Powered by Labrador CMS