TV

Jamina og Stine vil vinne sommerhytta

Paret Jamina Heggedal og Stine Gabrielsen konkurrerer i årets utgave av TV 2s «Sommerhytta».

Stine Gabrielsen og Jamina Heggedal.
Publisert

TV 2s «Sommerhytta» er tilbake 8. april. Fire deltakerpar skal konkurrere om å vinne sin egen hytte i Kungsvik i nærheten av Strømstad i Sverige.

De fire deltakerparene i årets sesong av «Sommerhytta» møter moderne og arealeffektive hytter ved skjærgårdsidyllen Kungsvik. Kungsvik ligger i nærheten av Strømstad i Sverige hvor man kan nyte bade- og sjølivet i nære omgivelser. Ti utfordrende uker

I «Sommerhytta» konkurrerer fire par om å lage den fineste hytta. De får et utgangspunkt i en nybygd hytte som er ferdig med alle bærende konstruksjoner, tak og tekniske installasjoner. I løpet av ti uker skal de få bryne seg på konkurranser i sjøkanten, og de skal gjennom omfattende oppussingsarbeid, og utfordringer både innen- og utendørs. Etter ti uker skal hytta og uteområder være ferdigstilt. Det er paret som til slutt har samlet flest gullhamre gjennom ukesoppdragene og finalen som vinner hytta til odel og eie. Det er mye som står på spill når fire par konkurrerer. Hvem finner de beste løsningene? Hvem har de beste snekkerferdighetene? Er det noen av deltakerne som har grønne fingre og smarte løsninger for uteområdet?

Paret Jamina Heggedal (45) og Stine Gabrielsen (47), fra henholdsvis Oslo og Rælingen, er blant de fire parene som konkurrerer. De har vært sammen i 15 år, og gift i 4 år. Jamina er kommunikasjonsrådgiver og Stine er kommunikasjonssjef.

Stilen sin beskriver de som veldig fargerik og hjemmekoselig.

«Vi knoter mye. Det har gått opp og ned. Det er vanskelig å starte. Mye knoting», sier Stine til TV 2.

 «Da er mange inntrykk. En helt annen verden enn den vi pleier å leve i. Veldig mye knot», sier Jamina.

Stine har tidligere pusset opp mindre prosjekter, men damene har aldri jobbet sammen, slik de må gjøre i Sommerhytta.

«Vi har vel egentlig erfart at vi ikke er så gode på å samarbeide om praktiske ting. Vi gjør helst hver vår ting, gjerne i vært vårt rom. Da samarbeider vi best», sier Jamina.

Av den grunn har damene vært spente på hvordan det skal gå i «Sommerhytta».

«Vi har jo vært litt redde for hvordan dette skal gå, siden vi er så dårlige på å samarbeide om praktisk ting. Det må vi jo gjøre her», sier Stine.

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS