Skjorta med leopardmønster er av merket Gitman Bros. – Jeg fikk assosiasjon til Leif Hagen da jeg så den, og da var valget enkelt, sier Frank Rossavik.

Fortsatt ukrenket

Liberal er hans fremste identitetsmarkør. Frank Rossavik er ytringsfrihetsfundamentalist, motstander av røykeloven, sexkjøpsloven og offerrollen. Og har meldt seg ut av FRI.

Publisert

Frank Rossavik lener seg over kafébordet på Bislett. I hånda holder den tidvis bistre Aftenposten-kommentatoren og forfatteren mobilen sin. Den er oppslått på datingappen for menn som liker scruffy menn. Ikke fordi det er hva han selv så etter denne dagen i 2017 da han registrerte seg som bruker. Men det var det samboeren Per som var, og som Frank nå med en mine av fortsatt nyforelskelse viser fram det halvt avkledde muskuløse profilbildet til.

Det var kjærlighet ved første klikk.

Ytringsfrihetsfundamentalist

Men det er altså ikke hans lykkelige kjærlighetsliv som er årsaken til at Blikk nå vil møte ham. Intervjuet skal heller handle om hans offentlige rolle som såkalt ytringsfrihetsfundamentalist – i betydningen av at retten til ytringer er fundamental for alle andre sivile friheter.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS