Lisa & Lisa

Lisa & Lisa til Skeive Ski

Lisa & Lisa er opptatt av å fremme kvinnelige og skeive artister: «Har låta et skeivt innhold er det en bonus, men ikke et must. Men vi elsker å spille og danse til Divines klassiker ‘You think you’re a man’».

Publisert Sist oppdatert

Les også

Et av vinterens høydepunkt er Skeive Ski 12. – 15. mars. Hemsedal ligger tre timer fra Oslo og har blitt kåret til Norges beste skianlegg ti år på rad. Den skeive skihelga i Hemsedal er Skandinavias største, og arrangøren lover en aktiv, sosial og morsom opplevelse med et variert program. Temaet i år skal gjenskape den gode festivalfølelsen hvor deltakerne står for magien, og ski og samhold er i sentrum.

De har booket rom på Fyri Resort Hemsedal for deltakere med festivalpass. Her skal alle trives og ha det gøy, enten man kommer alene eller sammen med en gjeng. Man kan selvsagt også bo andre steder, men man må kjøpe festivalpass for å bli med på arrangementene. Fýri har 144 hotellrom, leiligheter og møtelokaler for opp til 460 personer pluss restauranter og barer. Skulle det skje at du blir lei av de 53 skiløypene, 24 heisene, har hotellet «playground» med biljard, shuffleboard og bordtennis.

Skeive Ski starter med minglefest i baren i andre etasje på Fyri torsdag 12 mars. Fredag blir det Shameless Afterski med Lisa & Lisa på ettermiddagen når moroa er over i bakken, og Discoball med Soulshivers & Molinari om kvelden. Lørdag er det klart for det Skeiverennet, den tradisjonsrike ski/brett-konkurransen i bakken, og Shameless Afterski med Lisa & Lisa etterpå - inkludert prisutdeling fra konkurransen. Senere blir det bankettmiddag på Liv Bistro, med påfølgende gladtoner fra Soulshivers & Molinari etter middagen. Søndag står hangover og hjemreise for tur.

Lisa & Lisa har spilt på Skeive Ski før, og arrangørene har sørget for å invitere den populære dj-duoen tilbake. De har begge vært opptatt av å spille musikk på egen hånd og har alltid plaget venner med mikstapes og egenkoreograferte dance moves. Det var etter en fuktig og tåredryppende London-tur i 2012 at Lisa & Lisa ble dannet.

Den mest populære delen av Skeive Ski er skikonkurransen lørdag ettermiddag. Mange gjør seg ekstra flid med kostyme- valget.

De beskriver spillestilen sin som en eklektisk blanding av pop, elektronika, hiphop og dansbare 80- og 90-tallsklassikere: «Alt som fenger, kan komme ut av høyttaleren når vi står bak spakene. Kall det ‘hits for tits and man boobs too’».

Skeive Ski, Fyri Resort Hemsedal, 12. – 15. mars, Totteskogen 55.

Mer info: skeiveski.no, fyriresort.com

Powered by Labrador CMS