Standupkomikeren, skuespilleren og lhbt-aktivisten Kathy Griffin kan skilte med to Emmy-priser og en Grammy-pris etter flere tiår som populær tv-vert og standupkomiker. Hun kan også skryte av en Guinness World Record for flest tv-sendte standupshow.

Verdens største fag hag

Etter et uheldig Trump-stunt ble hun satt under etterforskning og ble nektet å fly i to måneder. Nå har Kathy Griffin rømt fra bråket til Europa med showet «Laugh Your Head Off».

Publisert Sist oppdatert

Kathy Griffin er kjent for sin frekke humor, som ofte går på bekostning av kjendiser. Humoren har gitt henne en stor fanskare, og hun er spesielt populær blant homofile. I USA er hun kjent både som homoikon og lhbt-aktivist. Og hun kaller seg selv for «verdens største fag hag». Så Blikk trodde det ville bli en smal sak å få et intervju med standupdronninga. Men den gang ei. «Kvoten for telefonintervjuer er oppbrukt», svarte managementet hennes.

Gode råd var dyre. Heldigvis kom jeg over et intervju med henne i den engelske avisa The Guardian, der journalisten forteller at hun midt under intervjuet plutselig spør ham om han er homo. The Guardian-journalisten svarer at han identifiserer seg som streit, og både han og avisa får passet sitt øyeblikkelig påskrevet av Griffin: «Ugghh. Who’s the publisher of this fucking fishwrap? What are you doing giving me a fucking straight for this interview?»

Etter å ha lest dette utbruddet hennes øyner jeg et nytt håp. I en ny henvendelse fra Blikk til managementet hennes lover jeg standupdronninga en vaskeekte homo hvis hun stiller til intervju. Og vips, så har jeg henne på tråden.

– Hello Blikk! How the fuck are you, roper Kathy Griffin oppglødd inn røret.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS