Den Chanel-inspirerte drakten er spesialsydd til Wenche med C, aka Simon Andersen.
Den Chanel-inspirerte drakten er spesialsydd til Wenche med C, aka Simon Andersen.

Kjells lille sorte

Med «den lille sorte»-kolleksjonen «Black Rose» vil Kjell Nordström rive motebransjens kropps- og kjønnsidealer i filler. Modellene hans er queer-aktivister og «amasoner med statements», skredderne er faglærte innvandrerkvinner.

Publisert Sist oppdatert

Kjell Nordström, mer kjent som Baron von Bulldog, har aldri vært redd for å vise tenner til patriarkatet, pelsdyrindustrien og høyreekstremistene. Ofte med provokasjon som middel. Den svensknorske designeren ser det som sin plikt å «røre litt rundt i kasserollen», som han kaller det selv.

Derfor innleder han intervjuet med å fortelle om hva som skjedde da han bokstavelig talt «rørte litt rundt i kasserollen» hjemme noen timer tidligere på dagen.

– Jeg sto naken på kjøkkenet og kokte havregrøt til mannen min. Da jeg snudde meg, så jeg at to arbeidere sto og glodde på meg inn gjennom vinduet. De gliste og ropte «kurwa», som betyr hore på polsk. Da var jeg kjapt ute med å svare «pieniadze», som betyr penger. De ble ganske målløse. Men enhver mann har rett til å stå naken på sitt eget kjøkken og koke havregrøt til mannen sin!

Utvalgte modeller

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS