Reagerer på Trettebergstuens avgang

– Anette Trettebergstuen har vært en viktig ambassadør

– Dette er utrolig trist, og det vil være store sko å fylle for den som etter hvert skal ta over for statsråden, sier Hanne Farideh Lyseth, generalsekretær i Skeiv Verden.

– Skeiv Verden representerer en veldig sårbar gruppe som trenger tydelige talspersoner som forstår hva våre medlemmer står i, ser Hanne Farideh Lyseth, generalsekretær i Skeiv Verden.
Publisert

 Det skeive miljøet reagerer på Anette Trettebergstuens avgang som kultur- og likestillingsminister, og Skeiv Verden mener hun har vært en viktig ambassadør for de skeive organisasjonene i sin posisjon.

– Vi er overrasket over det som nå er kommet frem og det er virkelig synd å miste henne. Dette er en trist dag for oss i Skeiv Verden, sier Hanne Farideh Lyseth, generalsekretær i Skeiv Verden.

Skeiv Verden trekker særlig frem Trettebergstuens arbeid med Handlingsplanen for Kjønns og seksualitetsmangfold og Forbudet mot konverteringsterapi som to av mange saker som har hatt stor betydning for miljøet og Skeiv Verdens målgruppe, i tillegg til det å bedre rammebetingelser for de skeive organisasjonene i Norge over Statsbudsjettet.

– Skeiv Verden representerer en veldig sårbar gruppe som trenger tydelige talspersoner som forstår hva våre medlemmer står i. På vegne av våre medlemmer og målgruppe har Trettebergstues lange livserfaring med det å leve åpent vært enda viktigere.

– Dette er utrolig trist, og det vil være store sko å fylle for den som etter hvert skal ta over for statsråden, sier Hanne Farideh Lyseth.

Powered by Labrador CMS