Ariana Grande

Ariana Grande ut av skapet

Avviser at hun driver med «queerbaiting» og forsvarer «Monopoly».

Publisert Sist oppdatert

På selveste 1. april slapp superstjernen Ariana Grande låta «Monopoly» og kom samtidig ut av skapet som bifil. Med seg på låta har Grande artistvenninnen Victoria Monet som kom ut som bifil i fjor.

«I like women and men/Work so fuckin’ much, need a twinny twin twin», synger Grande på «Monopoly». Men siden låta fikk sin debut 1. april, førte det til spekulasjoner blant fansen. Var den en aprilsnarr?

Det er ikke første gang Ariana Grande har flørtet med skeivhet. Musikkvideoen til låta «Break up with your girlfriend, I’m bored», som kom i februar i år, viser Grande i et hett kyss med en kvinne, spilt av Ariana Grande selv. Da spekulerte mange i om Grande bare brukte skeivhet som et krydder og det som populært kalles «queerbaiting» - å bruke skeivhet for å tekkes skeive fans.

Grande selv avviser bestemt at hun driver med «queerbaiting» og forsvarte «Monopoly» på Twitter med meldingen: «why the whole fuck would this be an april fools joke. There’s so much to celebrate and to say thank u for! seriously! We mean it. You’re getting a song today. Period. Love u».

Så da så! Velkommen i de skeives rekker Ariana Grande.

Powered by Labrador CMS