Kaja Dahlen Songe (t.v.) og Kristina Grimestad har funnet lykken med hverandre og tre katter på landet. De pusser nå opp Kristinas barndomshjem, et hvitmalt sørlandshus i bygda Holum en kort kjøretur fra Mandal.

JAKTER PÅ VINTAGESKATTER

Sykepleierne Kristina og Kaja er samboere og businesspartnerne. De selger håndplukkede vintageskatter til hele Norge fra sitt hundre år gamle sørlandshus utenfor Mandal.

Publisert

Rimet på hustakene og på bakken lyses opp av vintersola, og et fargerikt skilt på postkassa forteller at her holder Vibb Vintage til – nettbutikken til Kristina Grimestad og Kaja Dahlen Songe. Fra hjemmet sitt i Systad selger og sender de vintageklær over hele landet.

– Ideen vokste da vi ville handle i vintagebutikker i nærområdet og på nett og oppdaget at det var vanskelig å finne butikker som vi syntes var inspirerende og hadde et godt utvalg. Så etter litt planlegging bestemte vi oss for å starte noe selv. Vi visste at vi ville ha fokus på produktbilder som fikk fram vår stil, og vi ville inkludere alle kjønn. Fra første dagen vi begynte å ta bilder, var vi solgt. Det ga oss så mye glede og vi elsket å jobbe sammen. Det gir oss noe å se fram til og det er noe som gir oss kontakt med andre med samme interesse, forteller Kristina.

Mest mulig bærekraftig

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS