Urix

Fantaserte om menn

Et 41 år gammelt brev signert tidligere president Barack Obama har dukket opp, og der skriver han at han fantaserte daglig om å ha sex med menn.

Det er den Pulitzer-vinnende journalisten David J. Garrow, som i 2017 skrev den svært omfattende biografien «Rising Star: The Making of Barack Obama», som har delt brevet med Telegraph.
Publisert

Et brev fra USAs tidligere president Barack Obama til ekskjæresten Alex McNea, datert november 1982, har blitt offentliggjort.

«Når det gjelder homoseksualitet, må jeg si at jeg tror dette er et forsøk på å fjerne seg selv fra nåtida, en vegring fra å forevige livets endeløse farse. Jeg har sex med menn daglig, men i fantasien», skrev Obama i brevet som har blitt offentliggjort av den britiske avisa Telegraph.

Obama, som på den tida var 21 år, skrev videre at han ville trene hjernen sin til å bli «mer balansert i tilnærmingen til både kvinner og menn».

«Sinnet mitt er i stor grad androgynt, og jeg håper å gjøre det mer til jeg kan tenke på mennesker - ikke kvinner i motsetning til menn», skriver han.

McNear og Obama var kjærester da de begge var studenter ved Occidental College i Los Angeles. Den tidligere presidenten har siden 1992 vært gift med Michelle Obama.

Deler av brevet ble avslørt tidligere denne måneden av den Pulitzer-vinnende journalisten David J. Garrow - som i 2017 skrev en svært omfattende biografi om han, med tittelen «Rising Star: The Making of Barack Obama».

 

 

Powered by Labrador CMS