Skeivt kulturår

Lovlig Skeivt med kjente og skeive artister

Oslo kommune og regjeringen inviterer til markering av Skeivt kulturår, og du er invitert.

Tidligere i år hentet artisten Beharie hjem Spellemannprisen i kategorien RnB/Soul. 23. juni opptrer han i Rådhushallen når Oslo kommune og Regjeringen markerer Skeivt kulturår.
Publisert Sist oppdatert

Oslo kommune og regjeringen inviterer skeive organisasjoner, landets skeive befolkning og interesserte ellers, til Lovlig Skeivt, et arrangement som både kaster lys på skeive liv og skeiv historie, og på skeive bidrag til musikk og kulturliv.

Den offisielle markeringen av Skeivt kulturår skjer i Oslo rådhus 23. juni 2022, med forestilling i Rådhushallen kl. 19.30 til 21.30, og mottakelse i Bankettsalen kl. 21.30-22.30.

På programmet står artister som Christian Roger Beharie, Nils Beck, Bjarte Hjelmeland, Guro Sibeko, Frida Ånnevik og Fagottkoret. Noman Mubashir samtaler med Gerd Brantenberg, Lise Klavenes og Terje Schrøder, samt representanter for byrådet og regjeringen.

Etter forestillingen, inviterer Ordføreren i Oslo alle påmeldte til en mottakelse i bankettsalen i Rådhuset - for mingling og enkel servering.

Skeivt kulturår gir oss anledning til å feire framgang for kjønns- og seksualitetsmangfold, samtidig som det erkjennes at alle mål ikke er nådd. Med markeringer i kulturåret ønsker kommunen og regjerningen at 2022 skal huskes som året da vi anerkjenner og feirer det store kjønns- og seksualitetsmangfoldet i Oslo og Norge, noe som beriker alles liv, heter det i en pressemelding fra Oslo kommune.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Meld deg på ved å bruke denne påmeldingsløsningen. Påmeldingsfristen er 19. juni 2022.

Powered by Labrador CMS