Krangler skeive par annerledes enn heteropar?

Niklas (t.h.) er overbevist om at verden ikke går under om de i stedet for å ta fredagsvasken, heller åpner en flaske vin. For Benjamin er det utenkelig. Ting må være på plass; plikter gjort og oppvask tatt, først da kan han slappe skikkelig av.

Niklas: Jeg hater fremdeles å snakke om ting. Benjamin: Jeg liker å krangle litt innimellom

I podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi» er diskuterer de utfordringene i samlivet sitt. Som at Niklas hater å snakke om problemer, mens Benjamin elsker det.

Publisert Sist oppdatert

Niklas Baarli hadde i forkant forestilt at podkasten skulle bli et nisjeprodukt for homser, men mye tyder på at de har lyttere i alle filer, inkludert streite.

– Hva er det som gjør at dere selv holder sammen etter ti år?

– Det er et jæskla godt spørsmål, for jeg stiller meg jo det spørsmålet selv av og til. Jeg tror at vi holder ut fordi vi på tross av alle ting er ganske tålmodige med hverandre, og så snakker vi om veldig mye. Jeg er veldig glad i å snakke om ting, og nå har jeg fått Niklas til også å bli glad i å snakke og krangle litt, sier Benjamin Silseth, som så blir avbrutt av latter.

– Jeg vil legge inn en protest umiddelbart. Det er løgn! Jeg hater fremdeles å snakke om ting. Jeg ser ikke poenget. Hvis man har en løsning, så trenger man ikke snakke mer om den løsningen, mener jeg, sier Niklas.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS