Pride

Regnbuedager tross skybrudd

Værgudene er ikke på Regnbuedagene i Bergens side. – Vi oppfordrer folk til å kle seg etter forholdene, og en god nyhet er at kommunen vil dele ut regnbueparaplyer, sier styreleder Mona Frank til Blikk.

Regnbuedagene i Bergen 2017.
Publisert Sist oppdatert

Det ser vått ut i dagene som kommer, og selv om bergensere er vant til det våte elementet, kan det bli for mye selv for en vestlending.

Ifølge Regnbuedagene fører skybruddet til utfordringer for en allerede hardt prøvet festival. Men alt håp er ikke ute.

– Vi arbeider nå med flere telt-løsninger og oppvarming i Pride Park. Så selv om det plasker litt, kan vi by på god stemning, mat, drikke og minneverdige opplevelser, sier styreleder Mona Frank til Blikk.

Det er meldt styrtregn hele uka. Men festivalen har gjort tiltak for å bedre situasjonen.

– Selv for vestlendinger kan det bli i overkant mye regn. Det merket vi i Pride Park i går, hvor regnet kom inn overalt, sier Frank

Hun er glad for at publikum kom til tross for regnet, og det håper hun de fortsetter å gjøre de neste dagene.

– Vi er helt avhengig av besøk hvis vi skal ha mulighet til å fortsette å ha et gratistilbud som Pride Park og Pride House til neste år.

Regn er også meldt på selve paradedagen lørdag 8. juni.

– Vi oppfordrer folk til å kle seg etter forholdene, og en god nyhet er at Bergen kommune kommer til å dele ut regnbueparaplyer så langt lageret rekker. Så det er ingen grunn til å holde seg hjemme. Det blir parade og paradeshow, uansett vær, sier Mona Frank.

Info og fullt program: regnbuedagene.no

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS