Brita Filter + Big Daddy Karsten = sant

Valgkampen i USA går inn i siste fase. Nå får dragdronningen Brita Filter hjelp av norske Big Daddy Karsten i kampen om velgerne.

Publisert Sist oppdatert

Rapperen Big Daddy Karsten har ikke ligget på latsiden i pandemikrisen verden befinner seg i akkurat nå. Han har hatt en rekke strømmekonserter som har nådd et internasjonalt publikum.

Bamsemiljøet i USA har fått opp øyne og øre for den hardtslående rapperen og han har en stadig voksende fanskare «over there».

Han har også knyttet kontakter i USA med tanke på fremtidige samarbeid, og ikke minst konsertvirksomhet når pandemien omsider er over. Han har sågar en såkalt «rapsønn» i USA, ved navn Bryce Quartz. Via «sønnen» fikk Big Daddy Karsten være med i et nytt prosjekt.

– Det som skjedde var det at kjæresten til Bryce Quartz, som er en skjeggete dragqueen som går under navnet KayKay Lavelle, ble rekruttert til å være med på Drag Out The Vote, som er en kampanje som frontes av Brita Filter, sier Big Daddy Karsten til Blikk.

Brita Filter er for mange kjent som dragdronning i RuPaul’s Drag Race sesong 12.

– Kampanjen Drag Out the Vote handler om å få folk i USA til å stemme under valget. Bryce var gira på å bidra og resultatet ble låta og musikkvideoen «You Brita Vote, Kay?»

Big Daddy Karsten er kjent som en real ordsmed og han var ikke vanskelig å be når «rapsønnen» spurte om han ville bidra.

– En god «rap-far» hjelper jo sønnen sin med leksene, forklarer Big Daddy Karsten og legger til at han gjerne bidrar i det som nå ser ut som det viktigste valget i USAs historie.

– Dessverre er det to idioter som stiller til valg, men en av dem er heldigvis ikke fascist og dum, så jeg håper stemmene går i hans favør, sier en lattermild Big Daddy Karsten.

Big Daddy Karsten kan forøvrig avsløre overfor Blikk hva dragnavnet hans vil være hvis han skulle finne på å utvide karrieren.

– Det er lett: Britney Bears!

Powered by Labrador CMS