Big Daddy Karsten og Ferdinand.

Bestevennene Ferdinand og Big Daddy Karsten

Har du vært i den litt kleine situasjonen hvor du har gått litt for langt med en nær venn? Gjentatte ganger? Hør Ferdinand og Big Daddy Karsten i samspill.

Publisert Sist oppdatert

Ferdinand slapp i fjor sin andre singel «Best Friend», som handler om nettopp den kleine situasjonen som kan oppstå mellom venner.

Låta slo bra an på P3 Urørt og lå på topplista tre uker i strekk. Siden den tid har Drammensgutten gjort seg bemerket og «Best Friend» har gått mange runder på skeive utesteder. 24-åringen skiller seg ut i mengden ved å være en vill performer og drite i hva andre tenker om han. Han mener selv at han «ikke er født for å passe inn, men for å skille seg ut». Ferdinand har spilt på ulike konsertscener, blant annet Youngs, Kulturhuset i Oslo, Oslo Pride og Drammen Pride. Tidligere i år hadde han sin første solokonsert på Samfunnet Bislet, som ble en supersuksess.

BLIKKs lesere kjenner til Big Daddy Karsten, som lenge har vært en kjent figur i det norske hiphopmiljøet, både som soloartist, medlem av rap duoen Folkefiender og som en av de råeste battle-rapperne i Norge.

Det var likevel først i 2016 han virkelig gjorde seg bemerket da han, som første profilerte mannlige norske rapper, sprengte skapet i fillebiter. Plutselig måtte rap-Norge forholde seg til at det var skeive i miljøet og at de ikke var til å fnyse av når det kom til håndtverk.

Hvor mange andre kan skildre både et kjeltring-liv på Sørlandet og livet som lærhomse i Oslo?

Midt i korona-utbruddet, og på selveste fredag 13. mars, har vi alle behov for en bestevenn. Som bonus får du Ferdinand og Big Daddy Karsten og låta «Best Friend».

Sjekk ut låta på Spotify: Ferdinand feat. Big Daddy Karsten «Best Friend» (Remix)

Powered by Labrador CMS