Gutta.

Guttas julebord

Årets beste julegave er en invitasjon til Guttas julebord, med påfølgende premiere på Gutta TV – «Gutta presenterer: GUD».

Publisert Sist oppdatert

Dragking-gruppa Gutta har skapt seg et kvinnelig maskulint fellesskap og Larry, Robin, Lavrans og RichHard møtes av hysteriske hviin og våte truser når de slår seg løs på scenen.

«Vårt maskuline kvinnefellesskap i Gutta handler om mer enn at vi spiller stereotype gutter og menn på scenen,» sier Ann-Christin Kongsness, som på scenen heter Robin.

«Det er deilig ikke å måtte være lesbisk feminist hele tida. På scenen kan vi være mannssjåvinister,» sier Lærke Grøntved, som på scenen heter Larry.

Julebord og Gutta TV

10. desember inviterer Gutta og Black Box til en annerledes julefeiring. Alle som ønsker får være med på Guttas julebord, digitalt vel og merke – vi er fortsatt i en pandemi.

I tillegg lanseres Gutta TV – Guttas egne tv-kanal. Første episode er «Gutta presenterer: GUD», som handler om Gud og skeiv teologi og hvor Gutta har med seg gjestestjerne Gloria Mundi/Andreas Ihlang Berg, som nylig leverte doktorgrad om skeiv teologi.

«I krisetider trenger folket sterke lederskikkelser å se til. En stor patriark, en stabil farsfigur. Vi Gutta trenger dessuten, i disse karantenetider, at folket samler seg rundt oss, vi savner å bli omfavnet. Larry, Robin, Lavrans og RichHard søker patriarkalsk inspirasjon ved å kalle på selve urfaderen; nemlig Gud» skriver Gutta i en pressemelding.

Torsdag 10. desember kl. 19 må du dekke bordet med alt du måtte begjære og benke deg foran dataskjermen, klar for strømming av Gutta TV og episoden «Gutta presenterer: GUD».

Info: «Gutta presenterer: GUD» og guttaworld

Powered by Labrador CMS