Med Gutta har de fire scenekunstnerne Desiree Isabel Bøgh Vaksdal, Lærke Grøntved, Ann-Christin Kongsness og Josephine Kylèn-Collins laget seg et kvinnelig maskulint fellesskap.

Guttas lange fredag

Larry, Robin, Lavrans og RichHard møtes av hysteriske hviin og våte truser når de slår seg løs på scenen. Men i disse dager er Gutta i karantene og Langfredag er du invitert med på fest, fra din egen sofa.

Publisert Sist oppdatert

Draggruppa Gutta er brakkesyk og orker ikke mere karantene. Langfredag inviterer de alle med på fest i Vakuum Studio. Du deltar fra din egen sofa, så dette er 100 prosent trygt.

«Vi vet at dere har lengtet etter oss, og den som venter på noe digg skal få så det monner! Larry, Robin, Lavrans og RichHard spiller favorittlåtene dine live i studio. Vi kjører akustisk og dønn koselig stemning og luller deg inn i en dyp, varm og våt tilstand. Gutta går som alltid mot strømmen, og i disse tider da alle holder avstand vil vi sørge for at du kan komme enda tettere inn på oss,» skriver Gutta på Facebook.

Selv om «RuPaul’s Drag Race» og «The Boulet Brothers’ Dragula» har mye av æren for at det nå kommer nye generasjoner med dragartister, er det Open Drag Stage som skal klappes på skuldra her hjemme. De arrangerer med jevne mellomrom show i Oslo der både nye og erfarne artister deler «den nye» og lokale drag-scenen.

Det var på en slik Open Drag Stage-kveld i oktober 2018 at Gutta tok sine første karslige skritt ut på scenen. Desiree Isabel Bøgh Vaksdal, Josephine Kylèn-Collins, Lærke Grøntved og Ann-Christin Kongsness hadde havnet der fordi de hadde savnet et fellesskap der de kunne utfordre normer og utforske egen maskulinitet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS