Konkurranse

Et hus fylt med glede

Karmaklubb* slår på stortromma og inviterer til 15 timer med skeiv kultur i Det Gamle Biblioteket i Oslo 14. mai. Du kan vinne billetter.

Karmaklubb*
Publisert Sist oppdatert

Karmaklubb*, i samarbeid med Oslo Pride, TheOsloWay, BLIKK og Det Gamle Biblioteket inviterer til en heldagsfestival som strekker seg over 15 timer.

‘House of Joie’ er et overflødighetshorn bestående av skeiv kultur i alle former og fasonger. Dørene åpner allerede kl. 12 og byr på både workshop om «Gender, identity & boundaries» med Mabell Holand og vinsmaking.

Dagprogrammet fram til kl. 19 er gratis, mens kveldsprogrammet som strekker seg fra kl. 19 til 03 krever billett. Info: Karmaklubb* på Facebook

BLIKK gir deg sjansen til å vinne billett til deg og en venn til kveldsprogrammet. Da kan du boltre deg i et hav av skeiv kultur. Info om konkurransen lenger ned i saken.

Drag og burlesque

Kvelden åpner med en panelsamtale hvor dragartisten Frida Marida og gjester fordyper seg i en samtale om vogue og ballroom-kulturen. I tillegg blir det et hav av dragartister og burlesque-underholdning, og ikke minst danseforestillinger og pop up-shows i alle kriker og kroker av det gamle biblioteket.

På de ulike scenene denne kvelden dukker det opp kjente artister og nye stjerneskudd innen en rekke sjangere, fra Cassie Brødskive og Elektra Puzzz til Briar The VaudeVillain og Tanja McKenzie, kjent fra hovedstadens dragscene. Vogueing og ballroom blir det i regi av Kiki House of Meraki og Oslo Ballroom Community med Father Diesel Meraki og Mother Cassandra Meraki. Det blir også konsert med Bendik Baksaas, mens ERGI og kunstner Marte Gunnufsen serverer et eksklusivt filmprogram. Dette er bare en brøkdel av artistene som sørger for glitter, humor og grensesprengende skeiv underholdning denne kvelden.

Eurovision lounge

Karmaklubb* har satt seg fore å nå ut bredt med ‘House of Joie’, og når festen faller på samme dato som selveste finalen i Eurovision, rigger de til med en egen Eurovision-lounge hvor finalen vises på storskjerm. Det ligger an til dramatikk og glede når finalen vises i direktesending.

Konkurranse

Vinn billetter til Karmaklubb* ‘House of Joie’ til deg og en venn. Send en e-post til reidar@blikk.no hvor du beskriver hva karma betyr for deg. Husk fullt navn på deg og den du vil ha med deg. Merk e-posten «Karmaklubb*». Svarfrist: onsdag 11. mai kl. 15.

Karmaklubb* ‘House of Joie’, lørdag 14. mai, kl. 12-03, Det Gamle Biblioteket, Arne Garborgs plass 4, Oslo.

Billetter og info: Karmaklubb* ‘House of Joie’

Powered by Labrador CMS