Bob The Drag Queen ble kårets til «America’s Next Drag Superstar» da han vant sesong 8 av realityserien «RuPaul’s Drag Race» i 2016. Prisen inkluderte en pengepremie på over 850 000 kroner.

Bob The Drag Queen

Han regnes som en av de mest politiske og viktigste av dagens drag-dronninger. – Jeg er helt enig. Du trenger ikke overbevise meg, sier Bob The Drag Queen til Blikk.

Publisert Sist oppdatert

«’Tis the season to be Mary» synger drag-englene i kor når showet Christmas Queens ruller inn i hovedstaden og opp på scenen i Folketeateret 18. desember. Publikum kan glede seg til en humoristisk og musikalsk førjulskabaret med Drag Race-stjernene Sharon Needles, Asia O’Hara, Blair St. Clair, Eureka O’Hara, Kameron Michaels og Manila Luzon. Og oppgaven med å holde styr på dem er det selveste Bob The Drag Queen som har.

Blikk tok en telefon til Christmas Queens-­vertinnen Bob The Drag Queen for å sjekke julestemninga i forkant av Oslo-besøket.

– Jul som religiøs høytid har jeg ikke noe forhold til. Jeg er overhodet ikke religiøs. Ikke en liten smule en gang. Mitt forhold til jul er nok som for de fleste andre ensbetydende med fridager og kos, sier Bob The Drag Queen som skal tilbringe hele desember på turné med Christmas Queens.

Siste turnéstopp er Finland 22. desember.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS