Geir Gulliksen er ferdig med sex. Sex i skrivende forstand vel og merke. – Nå har jeg bestemt meg for at dette er siste bok med denne tematikken. Men vi får se.

Mannen som ikke ville være mann

Er singellivet og sex med menn løsningen på alt? Eller er frihet noe helt annet? Dette er tankeløypa leseren blir med på når Geir Gulliksen utsetter «Henning» for full forvirring og flytende begjær i sin nye roman.

Publisert

I romanen «Bli snill igjen» møter vi 55 år gamle Henning, en ekspoet og reklamemann som konstant har vært inn og ut av parforhold, og etter nok et havari finner ut at nok er nok. Han er ferdig med kvinner. Og han vil bort fra mannen i seg.

Forfatteren syntes ideen om en mann som ikke vil være en «vanlig» mann lenger var aldeles glimrende.

– Ideen var så god at jeg sleit litt med å få det til. Jeg ville jo rett inn i materien, men skjønte fort at jeg måtte lage en forhistorie, sier Geir Gulliksen til Blikk.

Forhistorien starter så pinlig med at Henning kjøper en dress med kortbukser og tropper opp på jobb i den. Henning møtes av kollegaenes latter. De lurer på om han er blitt homo. Kortbuksene får følger og han mister jobben. Det er da han bestemmer seg for å finne seg selv, og ikke lenger late som om han er en slik mann som kvinner må ha for å bli lykkelige. Han prøver å erstatte denne identiteten med å oppsøke nye seksuelle opplevelser.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS