Bøker

I «Excellent Sons» evner forfatter Larry Benjamin på imponerende vis å samle både det seksuelle eventyret og den høyst realistiske hverdagen til to forelskede 17-åringer.

Bøker: Da Tristan møtte Max

Publisert

«EXCELLENT SONS», skrevet av Larry Benjamin, inneholder universelle sannheter, 1990-tallsrealisme, foreldrekonflikter og usensurert eventyrsex. Boka er kåret til beste Gay Romance-bok i 2022 av Lambda Literary Awards som har blitt delt ut årlig siden 1989 for å feire det aller beste innen skeiv litteratur.

Tristan og Max er begge 17 år gamle og går på videregående. De er asiatisk-amerikanske og de blir til begges overraskelse forelsket i hverandre. Begge manøvrerer mange virkeligheter samtidig mens kjærligheten vokser, og især Tristan får kjenne på farens forventninger som ikke alltid er enkle å leve opp til.

Til tross for et ukonvensjonelt liv, har Tristan og Max relativt konvensjonelle ønsker for sin nære framtid. De gleder seg til skoleballet og planlegger en reise til Paris i sommerferien før de skal starte på universitetet. Men en sjokkerende og homofobisk voldshandling legger deres drømmer i grus.

Benjamin er inkluderende i det han skriver, men jobber utvilsomt for å gi en stemme til de stemmeløse, de oversette og de som faller utenfor det homonormative. Hans eget liv bringer også troverdighet til boka. Han er afroamerikaner, og bor nå med sin mann i Philadelphia. Han er vokst opp i The Bronx i New York City og sier selv at han ikke er forfatter, men «en kunstner som har valgt det skrevne ord på bekostning av leire og maling».

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS