Skeiv sommer

– Det å være i et skeivt forhold kan være det beste i verden

Blikk tar tempen på det skeive miljøet i sommerferien. I dag står influensere Camilla Lorentzen og Julie Visnes for tur.

Publisert Sist oppdatert

– Hei, Camilla og Julie! Tradisjonen tro har Blikk sommerspalte i år igjen. Som regel er den lettbeint, men i år er det vanskelig å ikke adressere skyteepisoden i Oslo 25. juni. Pride ble ikke som vi hadde trodd i år. Hvordan går det med dere?

– Vi var på Bali da det hele skjedde, og jeg tror ikke vi kan beskrive det som noe annet enn helt surrealistisk. Skyting? I Norge? Hjertet hamret og tankene gikk til alle vi måtte sjekke om hadde det bra, og jeg tror ikke vi klarte å snakke ordentlig om det før det hadde gått en ganske lang stund. Det var mye følelser, redsel og sinne, men å se hvordan alle sto sammen her hjemme varmet også. Det går fint med oss, men redselen for å være helt oss selv er litt større nå enn den var før vi dro.

– I år er det jo Skeivt kulturår. Så, hva har vært deres beste skeive kulturopplevelse til nå?

– Vår beste skeive kulturopplevelse i år må ha vært Fletcher-konserten vi var på i Oslo, som endte på elsker i de sene nattetimer. Vi lo, sang, danset og koste oss med hundrevis av awesome skeive mennesker hele natta, og fikk til og med noen nye bekjentskaper vi ikke ville vært for uten.

– Hvilken låt går på repeat hos dere i sommer?

– Det har vært mange kjærlighetssanger i jakt på den perfekte bryllupssangen, så jeg tror ikke vi har fått repetert noe som helst

– Hva leser dere/ser dere på i sommer?

– Dette er veldig flaut, men vi har begynt på sesong 1 av «Stranger Things». Ikke hold det i mot oss!!

– Kampen fortsetter! Hva er deres skeive hjertesak?

– Vår hjertesak er hver eneste dag og alltid å vise at det å være i et skeivt forhold kan være det beste i verden, og at kjærlighet er kjærlighet, uansett hvordan den ser ut.

Powered by Labrador CMS