Etter to år som venner, var det Camilla Lorentzen (t.h.) som gikk inn for det første kysset. – Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv, sier Julie Visnes.

­­Da bestevennene ble kjærester, ble det vanskelig å snakke om den nye skeive identiteten

I podkasten «Jentesex» snakker Camilla Lorentzen og Julie Visnes om alt fra sexleker og kroppshår, til overgrep og skam.

Publisert Sist oppdatert

I fjor startet Julie Visnes og Camilla Lorentzen podkasten «Jentesex». Der har kjæresteparet skapt et rom for å snakke om kvinnelig seksualitet og psykisk helse. De er ikke sexologer, psykologer eller leger, men de vil slå et slag for skamløshet og åpenhet. Målet deres er å inspirere kvinner til å ta sjåførsetet i sitt eget liv.

Allerede før lanseringen av podkasten, var det mange som var interessert i livet deres. Camilla som hadde godt over 100.000 følgere på sosiale medier, hadde allerede markert seg som feminist og kroppspositivist. Og da hun 27. juni i fjor postet hun et bilde av seg selv og Julie som kysset hverandre, og skrev: «Ja, hun er kjæresten min. Happy Pride», ble kjærligheten deres offentlig.

Noen måneder (og en drøss kyssebilder) senere dukket det opp et bilde av forlovelsesringene. Senere har de offentliggjort både hus- og hundekjøp til den ivrige fanskaren. I podkasten har de fortsatt med å åpne seg om det aller innerste og privatlivet sitt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS