j Magasingründer Luis Venegas har også samarbeidet med GQ Style UK, Acne Paper, V Magazine og Butt. I tillegg til Candy gir Luis Venegas ut Fanzine 137 og bladet EY! Electric Youth fullt av unge pene menn.

Candy hyller transkultur

I over ti år har Luis Venegas hyllet transkulturen i Candy. I mars ble boka om motemagasinets historie gitt ut: «The Candy Book of Tranversal Creativity».

Publisert Sist oppdatert

For Luis Venegas (39) med tilholdssted i Madrid i Spania, var representasjon en viktig del av motivasjonen for å gi ut første nummer av Candy i 2009. «Det er en slags plikt, særlig for yngre generasjoner. De trenger å ha rollemodeller de kan se opp til», sa han til Interview Magazine i fjor.

Magasinet Candy har opparbeidet seg en trofast fanskare, og regnes som en viktig formidler av transkultur, til tross for et eksklusivt opplag på tusen eks.

Den spanske fotografen, magasinutgiveren og kreative direktøren Venegas er inspirert av de store kultur- og motemagasinene, særlig Vanity Fair, og bruker Candy til å vise stilfulle og kjønnsoverskridende bilder av kjente personer innen mote og kulturliv. I oppstarten var trans underrepresentert i media, og Venegas ønsket å bøte på dette. Ikke bare med bilder, men også i artiklene.

Et flashy motemagasin

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS