Musikkvideo

Datarock hyller Pride i musikkvideo

– På grunn av negative og skremmende saker i media har vi valgt å lage en kjærlighetserklæring og hyllest til Pride med musikkvideoen «Heart Shaped Circle», sier Fredrik Saroea i bandet Datarock.

Fra musikkvideoen «Heart Shaped Circle».
Publisert

Bandet Datarock er klar med en splitter ny musikkvideo til låta «Heart Shaped Circle». Musikkvideoen følger dragartisten Paulo Araya, bedre kjent som Penetra Schön, under Regnbuedagene i Bergen. Datarocks hyllest til Pride kommer fra et personlig engasjement.

– I Bergen måtte Redd Barne avlyse Pride-arrangementet sitt i forkant av paraden på grunn av trusler, og for første gang siden min søster var med å starte opp Pride her i byen, så var venner av oss så bekymret på grunn av truslene at de valgte å ikke ta barna sine med i paraden, sier Fredrik Saroea i Datarock.

– Likevel stilte det heldigvis opp over 30.000 store og små, og det er blant annet denne massive og inkluderende bredde-støtten vi ønsker å vise gjennom portrettet av Paulo Araya, både som seg selv og som sitt alter ego Penetra Schön, i musikkvideoen.

Powered by Labrador CMS