Oslo Pride

Skeiv natt tilbake på Rockefeller

I år feirer vi 50 år med Pridemarkeringer i Oslo, og årets jubileums-Pride avsluttes med den offisielle avslutningsfesten Skeiv Natt på Rockefeller lørdag 29. juni.

Publisert Sist oppdatert

I år er det nøyaktig 50 år siden den første Pridemarkeringen i Oslo, og Pride har vokst seg til å bli en av landets største folkefester.

Oslo Pride har i år slått seg sammen med Det Gode Selskab og det nederlandske skeive klubbkonseptet IsBurning for å arrangere Skeiv Natt.

– Endelig er vi tilbake på Rockefeller der Skeiv Natt hører hjemme. Vi er klare for en storslagen skeiv avslutningsfest for Oslo Pride, og gleder oss til å se et dansende folkehav, sier leder Dan Bjørke i Oslo Pride i en pressemelding.

Bjørke synes det er ekstra kult i år, er at de får med seg IsBurning fra Amsterdam.

– Sammen med Det Gode Selskab tar de med seg eksepsjonelle musikere og DJs i alle sjangre.

Årets Skeiv Natt fyller ikke bare opp Rockefeller, men også John Dee og Leiligheten, og publikum kan bevege seg fritt mellom alle delene av festen. 

Samarbeidspartnerne i Det Gode Selskab gleder seg også til å ta festen tilbake til Rockefeller. 

– Det Gode Selskab produserte Skeiv Natt tilbake i 2017 og 2018. Vi gleder oss enormt til å samarbeide med IsBurning og Oslo Pride for å lage tidenes avslutningsfest på Rockefeller. Vi har jobbet mye med Rockefeller opp igjennom årene. Når vi igjen åpner dørene til hele huset blir opplevelsen for gjestene helt unik, sier Terje Dybdahl i Det Gode Selskab.

IsBurning skrur opp temperaturen

Det nederlandske skeive klubbkonseptet IsBurning oppstod for ti år siden i Amsterdam for å skape et bedre og mer inkluderende klubbtilbud for byens skeive miljø og deres allierte.

Med fokus på underground house og techno har konseptet blitt verdenskjent, og de har stått for mange legendariske fester på festivaler og eventer som Love Child, MARICAS, GayHaze, Same Bitches, Dekmantel, Breakfast Club og Milkshake for å nevne noen. – Dette blir tidenes Pride, og avslutningen vil stå i stil med det, sier Bjørke.

Skeiv Natt, lørdag 29. juni kl. 21, Rockefeller, Mariboes gate 5B. Aldersgrense 20 år.

 Line up:
Rockefeller: Carlos Valdes (IsBurning)
Vuur (IsBurning)
Tod Louie (Det Gode Selskab)
Henriku (Det Gode Selskab / Quirk)
Flere artister følger

John Dee:
Mary Lake (Spielraum / Dekmantel / Nous'Klaer)
Ronya (Det Gode Selskab)
Flere artister følger

Leiligheten/Taket:
Øyvind Morken (Full Pupp)
Sveini (Dorm!tory)

 

 

 

Powered by Labrador CMS