Oslo/Fusion International Film Festival

Megan Stalter stjal hver eneste scene i HBO-serien «Hacks», og er perfekt i rollen som Cora i åpningsfilmen «Cora Bora». Produsent Mallory Schwartz vil være tilstede.

Dette er alle filmene som vises på Oslo/Fusion

For 33. gang viser Norges eneste skeive filmfestival Oslo/Fusion internasjonale filmfestival kvalitetsfilmer fra hele verden. Festivalens hovedsete er Vega scene, men majoriteten av årets filmer vises på Cinemateket. Publikumsmagneten «Rocky Horror Picture Show» blir vist på Salt Art & Music på Langkaia.

Publisert

For fullt program, visningstider og oppdateringer se oslofusion.no. Blikk har ikke redaksjonelt ansvar for filmomtalene, eller eventuelle feil eller endringer i festivalprogrammet.

Åpningsfilm

CORA BORA

Den kaotiske, poly-bifile musikeren Cora, med begrenset suksess, har en sterk følelse av at det åpne forholdet til Justine går mot slutten. Når hun drar hjem til Portland for å vinne tilbake kvinnen i sitt liv, oppdager hun at det er mye mer enn kjærligheten som trengs å reddes. Uten å ville noen vondt, tabber hun seg likevel ut og fornærmer absolutt alle rundt seg. Cora går gjennom en lang rekke pinlige gjenforeninger, et redningstokt etter en savnet og miskjønnet katt, samt en klumsete panseksuell orgie. Cora tråkker opp nye stier for å finne balanse i sitt eget univers. 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS