Willam Belli spiller i den nye tv-serien «When We Rise» som tar utgangspunkt i Stonewall-opprøret i 1969. Miniserien har 
premiere på ABC i februar.
Willam Belli spiller i den nye tv-serien «When We Rise» som tar utgangspunkt i Stonewall-opprøret i 1969. Miniserien har premiere på ABC i februar.

Frittgående dronning

Willam Belli vil for alltid huskes som dragdronninga som ble utvist fra «RuPaul’s Drag Race». Men han har også gitt ut plater og spilt i en rekke kjente tv-serier. Han har dessuten en YouTube-kanal med over 700.000 abonnenter og er nå ute med sin første bok.

Publisert Sist oppdatert

Da Willam nylig besøkte Oslo, holdt det ikke bare med et show på klubben Score. Fansen kjøpte også billetter til Meet&Greet, og de troppet dessuten opp på Eldorado bokhandel der han signerte sin nye bok.

Blikk møter Willam på Hotel Bristol i Oslo sentrum før showet, og det er ikke fritt for at hotellets gjester titter både én og to ganger når de passerer bordet vårt. Også servitøren vår har billetter til kveldens show, viser det seg.

For selv om han som skuespiller har hatt roller i tv-serier som blant annet «CSI:NY», «Southland», «Criminal Minds» og «The New Normal», og som musiker har gitt ut albumene «The Wreckoning» og «Shartistry in Motion», så vil han for alltid mest huskes som drag­dronninga som ble utvist fra «RuPaul’s Drag Race». Det har ingen andre blitt, verken før eller siden.

På tomannshånd er han ikke særlig tilbakeholden når vi spør om hvordan forholdet hans er til RuPaul nå.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS