Urix

Hevder eliteskoler er woke

Elon Musk mener at den populære privatskolen for kjendisbarn, Santa Monicas Crossroads School, har radikalisert hans transdatter Vivian Jenna Wilson.

Elon Musk mener at det er eliteskolen Crossroads som har fått transdatteren Vivian til å snu seg mot han.
Publisert Sist oppdatert

I fjor endret Elon Musks 19 år gamle barn som er født Xavier, juridisk kjønn og navn til Vivian Jenna Wilson, og meldte samtidig at hen ikke ville ha noen med faren å gjøre.

I et utdrag fra en kommende biografi om Musk, skriver forfatter Walter Isaacson at bruddet med transdatteren har vært smertefullt for han, melder dailymail.co.uk.

Ifølge Musk tok han Vivians overgang forholdsvis lett, men det endret seg da hen begynte å utrykke marxistiske holdninger.

«Hun gikk utover sosialismen til å være en fullstendig kommunist med tro på at alle som er rike er onde», sa Musk til forfatteren, og la delvis skylden på Crossroads, den private skolen i Santa Monica hvor årlig undervisning koster opptil 50 000 dollar.

Ifølge biografien har Vivians brudd med faren påvirket Musks besettelse med det han hevder er woke-ideologi, som han mener er en trussel mot sivilisasjonen. Kampen mot woke motiverte også kjøpet av Twitter for 42 milliarder dollar i fjor.

Selv om Musk tidligere har gitt woke-skoler skylden for bruddet med Vivian, er det første gang han har navngitt Crossroads.

 

Powered by Labrador CMS