Sport

Ellen Bech Spangelid mener at hun nok er i god form i forhold til alderen, men de aller fleste vil nok være enig i at hun er i ekstremt god form, uavhengig av alder.

Hva Ellen snakker om når hun snakker om løping

Ellen Bech Spangelid sto på startstreken sammen med gjengen som startet Blikk i 1991. Siden den gangen har hun vært å finne på startstreken i langdistanseløp.

Publisert

Snøen har smeltet og asfalten er bar når vi setter oss ned på en solfylt Kongen Marina med Ellen Bech Spangelid. Klokken er halv ett på en tirsdag, men rundt oss bestilles det allerede pils ved bryggekanten.

Stemningen er god, og for anledningen velger jeg å tro at det er fordi man endelig har kunne legge vekk piggskoene og broddene. Bokstavelig talt en ny vår for løpere, noe som merkes godt langs Frognerkilen. Strekningen er et av Oslos mest populære steder for løpere.

Siden forrige gang snøen forsvant har Spangelid rukket å fylle 66 år, og neste år takker ultraløperen for seg som trafikkleder på Oslo Bussterminal. Hun vil nok gå inn i pensjonisttilværelsen med litt mer springfart enn de fleste andre.

Best i Norden

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS