Oslo Pride

– Sammen er vi mindre alene

Else Kåss Furuseth stiller med Elsesarmeen i Oslo Pride-paraden.

«La oss gå sammen! Bli med i NRKs Elsesarmeen!» melder den populære programlederen Else Kåss Furuseth på Instagram.
Publisert

 «For første gang lager NRK en egen TV-sending fra prideparaden i Oslo og ønsker å vise hvordan Norge markerer og verdsetter mangfold, åpenhet og retten til å elske den man vil. Men samtidig vet jeg jo at det, kanskje spesielt i år, er ganske mange som er redde for å gå, som ikke har noen å gå sammen med, eller rett og slett ikke finner sin plass. La oss gå sammen! Bli med i NRKs Elsesarmeen!» melder den populære programlederen Else Kåss Furuseth på Instagram.

Oslo Pride postet nylig oversikten over innslag i årets parade. Der ble de utsatt for korrektur-trollet, og Elsesarmeen ble til Frelsesarmeen. Oslo Pride måtte straks ut å korrigere seg selv. Frelsesarmeen skal altså ikke delta i paraden, noe de aldri har gjort tidligere heller. Det riktige er at NRK stiller med Elsesarmeen.

– Vi beklager både til Frelsesarmeen og Elsesarmeen, sier kommunikasjonsrådgiver Rohan Sandemo Fernando i Oslo Pride.

 Da nyheten om Elsesarmeen ble publisert på Kåss Furuseths Instagram-profil, skrev flere kommentarer om at de er medlemmer i Frelsesarmeen, og setter pris på initiativet hennes.

 Det er likheter mellom Frelsesarmeen og Elsesarmeen.

«Frelsesarmeen gjør jo ekstremt mye bra for samfunnet og består av masse bra folk, mens Elsesarmeen er en splitter ny «pop up- organisasjon» i anledning Pride 2023. Dette er først og fremst et ordspill, men selvfølgelig et lite stikk også. Hos meg kan alle bli både soldat og offiser – i kjærlighetens navn. Hjertelig velkommen! sier Else Kåss Furuseth i en kommentar til Vårt Land.

Powered by Labrador CMS