Pride

Erotikk på Oslo Pride

OsloErotic X Pride Edition inviterer til utforsking av nytelsens kunst. – OsloErotic er med på å gjøre Oslo Pride enda mer queer, sier Oslo Pride-leder Dan Bjørke.

– OsloErotic X Pride Edition er en hyllest til frihet, utforskning og den erotiske nytelsens kunst.
Publisert

I anledning Oslo Pride lanserer OsloErotic sitt største arrangement noensinne, OsloErotic X Pride Edition på SALT i Oslo 22. juni.

OsloErotic snudde SALT på hodet i september i fjor da de arrangerte Nordens første erotiske kunst- og filmfestival. Nå har de slått seg sammen med Oslo Pride og inviterer festivalpublikummet til å utforske en verden av sensualitet og frigjøring gjennom et erotisk klubbmiljø. 

På SALT skal det seksuelle mangfoldet feires gjennom en rekke aktiviteter og opplevelser. Alt fra en eksklusiv nakensauna, erotisk kino, til en Artificial Reality-utstilling med erotisk kunst.

Videre tilbys det massasjer, og muligheten til å danse til de tidlige morgentimer, alt til rytmen av begjær. 

– OsloErotic X Pride Edition er en hyllest til frihet, utforskning og den erotiske nytelsens kunst. Det er et trygt rom hvor man kan uttrykke seg fritt og omfavne hele spekteret av menneskelig seksualitet, sier Samaj Ai Bandéh i OsloErotic i en pressemelding. 

– OsloErotic er med på å gjøre Oslo Pride enda mer queer, sier leder i Oslo Pride Dan Bjørke.

– Det liker vi. De har en utrolig spennende tilnærming til erotikk og intimitet som både er kunstnerisk og lærerik.

Sofia Su, grunnlegger av Juicebox, vil sammen med sine Consent Angels sikre en trygg og mer avslappet atmosfære. Mangfold og ekte intimitet

OsloErotic X Pride Edition åpnes med foredraget «Mekanisk sex versus ekte intimitet», og prisen Seksuell Mangfoldighet deles ut for første gang. 

Prisen går til en person som har brutt barrierer og gjort samfunnet mer komfortabel med seksualitet. 

Dørene SALT åpner kl. 19 med en saunafest og filmvisning. Klubben åpner kl. 22.

OsloErotic X Pride, lørdag 22. juni kl. 19 – 03, SALT, Langkaia 1, Oslo. Aldersgrense 21 år.

 

Powered by Labrador CMS