Meninger

Bertina Glam svarer Ria The Revolution Rider

– Min hensikt var å uttrykke min frustrasjon over situasjonen som har oppstått, ikke å såre noen, skriver dragartisten Bertina Glam.

– Samtidig som jeg respekterer andres synspunkter og retten til å uttrykke seg, vil jeg oppfordre til en forståelse for at vi alle har forskjellige måter å se verden på, skriver Bertina Glam
Publisert Sist oppdatert

Dette er et innlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å sende et innlegg, kan du sende det hit.

Jeg vil først og fremst beklage hvis mine ord ble oppfattet som kjefting.

Min hensikt var å uttrykke min frustrasjon over situasjonen som har oppstått, ikke å såre noen.

Det kom ganske overraskende på meg at Ria hadde trukket seg, jeg så det først på Instagram, så da jeg fikk snakket med Ria uttrykte jeg min fortvilelse og var påpasselig med å påpeke at dette var uproft og lite kameratslig ovenfor meg som kollega og London Pub som showsted.

Jeg brenner for London Pub og alt det stedet symboliserer som en trygg havn for skeive i over 40 år. Det er hjertet mitt, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å beskytte og støtte det. 

Når det gjelder den nylige kritikken, er det viktig for meg å understreke at min dragkunst ikke er politisk. Jeg ser på det som en form for underholdning, en mulighet til å spre glede og latter til vårt fantastiske publikum.

Jeg forstår at det er nok av grusomheter som skjer i verden, og jeg vil ikke legge til mer bekymring eller uro til våre gjester når de er her for å kose seg og ha det gøy.

Samtidig som jeg respekterer andres synspunkter og retten til å uttrykke seg, vil jeg oppfordre til en forståelse for at vi alle har forskjellige måter å se verden på, og det er viktig å respektere mangfoldet av meninger og perspektiver.

Jeg ønsker å takke alle som har uttrykt bekymring eller delt sine synspunkter. Jeg håper vi kan fortsette å jobbe sammen for å opprettholde den fantastiske atmosfæren og fellesskapet vi har her på London Pub.

Powered by Labrador CMS