Meninger

London Pub svarer dragartist Ria The Revolution Rider

– Våre handlinger ikke er motivert av ønsket om profitt eller å unngå ansvar. Vår intensjon har hele tiden vært å skape et inkluderende miljø og å vise respekt for ulike perspektiver og synspunkter blant våre gjester, skriver styreleder Desta G. Selassie

– Vi er åpne for videre dialog og ønsker å lære av denne opplevelsen for å kunne forbedre oss som et inkluderende og støttende fellesskap, skriver London Pubs styreleder Desta G. Selassie.
Publisert Sist oppdatert

Dette er et innlegg. Eventuelle meninger i teksten står for skribentens regning. Hvis du ønsker å sende et innlegg, kan du sende det hit.

Vi på London Pub setter stor pris på å kunne svare på bekymringene og kritikken som er blitt reist.

Først og fremst vil vi understreke at vi er for menneskeverd og støtter minoriteter, og dette er verdier som ligger til grunn for alt vi gjør her på puben. Vi forstår at Eurovision kan oppfattes som ren underholdning og at det har en viktig kulturell betydning som en av verdens lengstlevende TV-sendte begivenheter.

Når det gjelder vår beslutning om å vise Eurovision, var dette først og fremst basert på ønsket om å gi våre stamgjester en hyggelig opplevelse, spesielt med tanke på at det er en begivenhet som mange setter pris på.

Vi tok imidlertid til oss kritikken og valgte å respektere ønskene til de som ikke ønsket å se Israel sitt bidrag ved å ha svarte skjermer under deres opptreden.

 Angående påstandene om performativ aktivisme, ønsker vi å forsikre om at våre handlinger ikke er motivert av ønsket om profitt eller å unngå ansvar. Vår intensjon har hele tiden vært å skape et inkluderende miljø og å vise respekt for ulike perspektiver og synspunkter blant våre gjester.

Vi vil også beklage eventuelle misforståelser eller uheldige kommunikasjoner som har oppstått i forbindelse med denne saken. Vi ønsker å være et sted der alle føler seg velkomne og respekterte, uavhengig av politisk eller ideologisk ståsted.

Til slutt vil vi takke Ria The Revolution Rider for å ha delt sine bekymringer med oss. Vi setter pris på å kunne ha åpne samtaler om viktige temaer, og vi håper å kunne fortsette å være et sted der slike samtaler kan finne sted på en konstruktiv og respektfull måte.

Vi er åpne for videre dialog og ønsker å lære av denne opplevelsen for å kunne forbedre oss som et inkluderende og støttende fellesskap. Takk for at du tar deg tid til å dele dine synspunkter med oss.

Kritikken rettet mot Bertina Glam, en av våre kjære artister her på London Pub. Vi vil først understreke at Bertina er en uavhengig person, og hennes meninger og handlinger representerer ikke nødvendigvis synspunktene til London Pub som helhet.

Når det gjelder påstandene om at Bertina har uttrykt misnøye eller truet andre med konsekvenser for å uttrykke kritikk, ønsker vi å understreke at dette ikke er i tråd med våre verdier eller praksis her på puben. 

Vi oppfordrer til åpenhet, respekt og konstruktiv dialog.

Powered by Labrador CMS