Eurovison

London Pub beklager

– Vi legger oss flate og ber om beklagelse, sier styreleder Desta G. Selassie hos London Pub, etter at puben har fått massiv kritikk for å ha vist Eurovision lørdag kveld. 

Styrleder Desta G. Selassie hos London Pub. har kommet til at det er riktig og viktig å beklage.
Publisert

London Pub har fått massiv kritikk for å ha vist Euriovision på puben lørdag kveld, blant annet i et leserinnlegg publisert hos Blikk mandag. 

I dag, tirsdag har London pub gått ut på Facebook og Instagram med en offentlig beklagelse.

Her skriver London Pub:

«Vi beklager! Vi tenkte for kort og valgte å vise Eurovision siden det er tradisjon på London. Dessverre skuffet vi mange også. Vi står alltid med minoriteter og har tro på inkludering. Vi legger oss flate og ber om beklagelse».

Legger seg flat

I en kommentar til Blikk sier styreleder Desta G. Selassie at de har fått mange meldinger fra sinte kunder.

– Vi håper de vil ta i mot vår beklagelse, sier Selassie, og understreker at styret har kommet til at det er riktig å legge seg flate for kritikken.

– Eurovision har vært en tradisjon i det skeive miljøet. Mange ville ha en fest. De ansatte som promoterte gjorde som vanlig, fordi vi tenkte på stamgjestene. Men vi forstår nå at det også var mange som ble skuffet.

Selassie uttrykker at det er vanskelig å gjøre alle til lags. Men at de skulle ha vært mer oppmerksomme på at årets finale i Eurovision var kontroversiell og politisk betent.

– Vi er for inkludering av alle, og støtter minoriteter. Og det var ikke meningen å støte noen, sier Selassie, som legger til at London Pub skal være en pub som er åpen for alle.

Powered by Labrador CMS