Urix

Postet regnbueflagg - mistet følgere

Da FC Barcelona postet et Instagram-innlegg hvor de viste sin støtte til skeive, forsvant nesten en halv million følgere i løpet av 48 timer.

FC Barcelona har 122 millioner følgere på Instagram. Da den spanske storklubben flagget med regnbueflagget for å hylle Pride mistet de 440 000 følgere.
Publisert

FC Barcelona ønsket å vise støtte til Pride, og den spanske storklubben delte et bilde av regnbueflagg utenfor Camp Nou med teksten: «Vi flagger med regnbueflagget for å hylle LHTBQ+».

Det trigget 440 000 av FC Barcelonas 122 millioner følgere på Instagram til å slutte å følge den spanske storklubben, og i løpet av 48 timer hadde de forlatt Instagram-siden, melder dagbladet.no

Følgerne forlot ikke bare FC Barcelona, de benyttet også anledningen til å legge igjen ufine kommentarer om FC Barcelonas støtte til skeive.

Men den spanske storklubben var ikke alene om å vise sin støtte. Flere andre spanske klubber postet lignede bilder. Av disse var det bare UD Las Palmas som fikk flere følgere etter at de postet regnbueflagget.

De øvrige Valencia, Athletic, Real Sociedad, Osasuna, Getafe, Celta, Mallorca og Alavés, mistet også følgere etter at klubbene postet regnbueflagg.

 

Powered by Labrador CMS