Festival

Noen få minutters gange fra stranda inviterer Ohana til Queer Ranch Festival 27. - 29. mai.

Ohana Queer Ranch Festival på Lesbos

Publisert

Ohana, et kvinnekollektiv i Skala Eressos på den greske øya Lesbos inviterer til Queer Ranch Festival 27. - 29 mai. Her blir det tre dager i strekk med musikk og mye mer, på et enormt område under fjellene og bare noen få minutters gange fra stranda og den Skala Erresos der poeten Sappho ble født for over 2600 år siden. Dette er en festival for kvinner av kvinner, men alle er velkomne til dette skeive paradiset, ifølge arrangørene.

Men de advarer: «Hvis du ikke liker glade mennesker, rave-ånd fra 90-tallet, billig øl, morsomme aktiviteter, vakre landskap, stranden, fantastisk mat og søte geitekillinger, så ikke ta deg bryet med å komme».

Festivalen er gratis, alt er basert på innsatsen fra frivillige. De ber samtidig alle om å gi en donasjon til Ohana Ranch til deres arbeid med løshunder, esler, katter og andre adopterte dyr og for å dekke festivalkostnader. Prisen er 600 kroner for utlendinger og inkluderer alle aktiviteter og ti gratisdrinker på festivalområdet på lørdag. Fem euro av hver solgte billett går til å støtte flyktningene på den andre siden av øya.

DJ-ene som kommer er blant annet Wien-baserte Rachel Potter, Qreclaim, et Aten-basert kollektiv som promoterer lhbtiq-underrepresenterte artister innen elektronisk musikk, Pepiita, art director for den beste queer-klubben i Paris, Rag, dronningen av lesbisk klubbing i Frankrike og leder av Barbi(e)turix, root girks-kollektivet i Paris og Wet for Me Parties. Dessuten blir det konsert med Someone Who Isn’t Me (SWIM), et indiepopelektro-prosjekt med tre kvinner fra Athen: Loo, Maria & Gina.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS