Silvana Imam til Popvenstre

Årets headliner på Oslo-festivalen Popvenstre er den prisbelønte, svenske rapperen Silvana Imam.

Silvana Imam i Pride Park under Oslo Pride 2016.
Publisert Sist oppdatert

Silvana Imam tar en pause fra studio, hvor hun jobber med nytt album, for å holde en eksklusiv konsert på festivalen Popvenstre i Kubaparken i Oslo 27. august.

– Vi gleder oss enormt til å få Silvana Imam til Kubaparken, sier Benedikte Pryneid Hansen, medlem i festivalens programgruppe og partisekretær i Rødt.

– Silvana Imam er en artist som løfter festivalen til nye høyder, og hun opererer i krysningspunktet mellom kultur og politikk på en måte som passer perfekt for Popvenstre.

Konserten blir den eneste Silvana Imam holder i Oslo i sommer.

«Det finnes en bevegelse rundt henne, en rørelse som er langt mer enn bare rap. Den finnes i det visuelle uttrykket, den emosjonelle vekten på tekstene, i bevisstheten, og i musikken», skriver Imams norske management.

– I tillegg er vi spesielt stolte av å kunne markere skeivt kulturår ved å toppe programmet med en skeiv artist av internasjonalt format. Dette blir et fyrverkeri av en konsert ingen bør gå glipp av, sier Benedikte Pryneid Hansen.

Silvana Imam vant Musikförläggarnas Pris i kategorien «Årets tekstforfatter,» og har blitt nominert til «Guldmicken» på P3 Guld galan 2016. Hun ble kåret til «Årets artist» på Grammisgalan, tilsvarende Spellemann i Norge, i 2016 og har spilt på South by Southwest i Texas USA, Roskildefestivalen i Danmark, og Øya og Slottsfjell her hjemme i Norge.

Mer info om program og billetter på popvenstre.no

Powered by Labrador CMS