Sexpositiv

Ny oase for fetisjister

Sublim X tar opp arven etter Duo Shop og sørger for at sexpositive, fetisjister og lærhomser får utstyret de trenger. – Det var et personlig savn, sier butikksjef Torgeir Meland Landaas til Blikk.

Torgeir Meland Landaas åpner Sublim X er fordi det ble et hull i markedet da Duo Shop stengte.
Publisert

 Det var mange fetisjister og andre sexpositive som sørget da Duo Shop stengte dørene i desember i fjor.

Nå tar den nye butikken Sublim X i Pløens gate 4 over markedet, og sørger for at lærhomsene får sine Mister B-produkter og andre fetisjister får fylt opp med leketøy og antrekk.

Når Blikk treffer butikksjef Torgeir Meland Landaas på åpningsdagen er han svett og full av adrenalin. 

– Jeg åpner Sublim X er fordi det ble et hull i markedet da Duo Shop stengte dørene, sier Landaas, som ikke bare fylte tomrommet men også hentet inn personalet fra den stengte fetisjbutikken. 

– Det var like mye et personlig savn som ga meg lysten til å satse, og jeg hadde muligheten, sier han. Blikk vises rundt i butikken som har et bredt utvalg av klær, leketøy og hjelpemidler. 

– Før åpningen var vi på handleturer til Berlin og Amsterdam, som betyr mye Mister B produkter, som jo er SM-guttas favoritter. Men også fra Mr. S fra San Francisco. 

Nå midt i pride-måneden kommer de sedvanlige kritikkene om seksualisering av paraden. 

Sublim X har nok at klær og antrekk som kan få de argeste motstanderne til å sette kaffen i halsen. Det tar Landaas med knusende ro. 

– Hahaha! Kritikken må bare komme. Det er snakk om en veldig liten minoritet i minoriteten. I Norge i dag er vi på det mest liberale punktet i historien med hensyn til å kunne uttrykke seg som seg selv og ikke minst seksuelt, sier Landaas, 

Han kjøper likevel ikke argumentet om at paraden er seksualisert. 

– Jeg har sett lite sex og eksplisitt seksualitet i paraden. Hvis noen umiddelbart tenker på sex når de ser meg med en harness på og en lærbukse, så er det deres problem. Da er det deres hode som seksualiserer, sier Torgeir Meland Landaas til Blikk.

Kristian og Thyra er kjente ansikter fra Duo Shop. Nå skal de gi ekspertråd til festisjister i den nye butikken Sublim X.
Powered by Labrador CMS