Film & TV

Tu Me Manques

Oscar-nominert film om selvmord

Tu Me Manques er årets nominerte fra det søramerikanske landet.

Publisert Sist oppdatert

BOLIVIA HAR BARE hatt elleve Oscar-nominerte filmer i kategorien fremmedspråklig film - og to av dem er regissert av den homofile regissøren Rodrigo Bellott. Den første, «Sexual Dependency» ble nominert i 2004, hans nye «Tu Me Manques», er årets nominerte fra det søramerikanske landet.

«Tu Me Manques», som enkelt oversatt betyr «Jeg savner deg», er også nominert til Goya, den spanske filmindustriens prestisjetunge prisutdeling i januar, og har allerede vunnet prisen for beste manus under den amerikanske lhbt-filmfestivalen Outfest i Los Angeles i sommer.

«Tu Me Manques» forteller historien om Jorge, en homofob og konservativ far som etter sin homoseksuelle sønns selvmord, bestemmer seg for å reise fra Bolivia til New York for å møte Sebastian som var sønnens partner, for å prøve å finne ut mer om hvem sønnen egentlig var.

Filmen er basert på Bellotts skuespill han skrev i 2015 med samme navn etter selv å ha opplevd å miste en partner i selvmord og som hadde en far som ikke aksepterte han.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS