Film

Rød, hvit og kongelig blå

Den skeive filmen «Red, White & Royal Blue» blander amerikansk storpolitikk med britisk kongelighet.

Presidentsønn Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez) og prins Henry (Nicholas Galitzine) i «Red, White & Royal Blue».
Publisert

Filmatiseringen av Casey McQuistons boksuksess «Red, White & Royal Blue» er nå tilgjengelig på Prime Video. Boka har allerede en stor fanskare, og flere av rollefigurene har ifølge The Pink News egne nettsider der det skrives fanfiction om livene deres. 

I filmversjonen følger vi Alex Claremont-Diaz fra Texas, spilt av Taylor Zakhar Perez, som på et statsbesøk i Storbritannia lager skandale i et basketak med den britiske prinsen Henry, spilt av Nicholas Galitzine. Alex Claremont-Diaz er heller ingen hvemsomhelst, men sønn av den amerikanske presidenten Ellen Claremont, spilt av Uma Thurman.

Filmen føyer seg inn i rekken av skeive serier med kongelig-tematikk, som norske «Royalteen»-filmene og den svenske «Young Royals»-serien.

Uvisst av hvilken grunn har filmen fått sensuren R i USA, som betyr at alle under 17 må se den med foreldre. Ifølge filmdatabasen Imdb, er aldersgrensen satt på grunn av «noe seksuelt innhold, delvis nakenhet og språk».

«Red, White & Royal Blue» vises på Prime Video.

 

Powered by Labrador CMS