FRI

Hilde Arntsen er ny FRI-leder

Hilde Arntsen (35) ble valgt som ny FRI-leder på et ekstraordinært landsmøte på Gardermoen lørdag 2. desember. – Jeg føler på et alvor når jeg nå tar ledervervet. Landsmøtet har gitt meg noen tydelige forventninger om hva som er forventet av meg, sier Arntsen til Blikk.

Hilde Arntsen er ny FRI-leder.
Publisert Sist oppdatert

Hilde Arntsen har til nå jobbet hos Ombudet for barn og unge i Viken. Hun er utdannet grunnskolelærer og har jobbet med kompetanseheving om kjønns- og seksualitetsmangfold fra 2015-2021 i FRIs Rosa kompetanse, som rådgiver, tiltaksleder og avdelingsleder.

Med seg får hun nestleder Viljar Eidsvik (39) og organisatorisk nestleder Olav Persson Ranes (34), og et nytt sentralstyre.

– Jeg har hatt det i magen en stund, det skal jeg innrømme. At jeg på et eller annet tidspunkt ville engasjere meg igjen og stille meg til disposisjon for verv i FRI, sier Hilde Arntsen.

– Det har vært fint å ha litt avstand til organisasjonen i noen år, men når situasjonen ble slik den ble, at FRI-lederen gikk av i høst og valgkomiteen tok kontakt med meg, brukte jeg noen dager på å tenke. Jeg kom fram til at jeg takker ja til ledervervet. Det føles riktig.

Fv. Olav Persson Ranes (organisatorisk nestleder), Maria Sydow (vara), Ida Werner Tønnesen (sentralstyremedlem), Hilde Arntsen (leder), Håkon Weierholt (sentralstyremedlem), Ina Hauk (sentralstyremedlem), Jane-Victorius Bonsaksen (sentralstyremedlem), Mirnesa Belagic (sentralstyremedlem). Ikke til stede: Viljar Eidsvik (nestleder), Hasti Hamidi (sentralstyremedlem), Kari Helene Skog (sentralstyremedlem).
Powered by Labrador CMS