Urix

Proffspiller kom ut med kyssebilde

Med et kyssebilde på Twitter ble den spanske proffspilleren Alberto Lejárraga den tredje åpne fotballspilleren i internasjonal fotball.

I collagen som Alberto Lejárraga delte av venner og familie, er 28-åringens kjæreste iført en svart Marbella-trøye med fotballspillerens navn på.
Publisert Sist oppdatert

Forrige uke kom Alberto Lejárraga ut etter at laget hans nylig rykket opp til annen divisjon i spansk fotball. Lejárraga er målvakt for Marbella Fútbol Club, og feiret laget opprykk etter 1-0-seier over Real Jaen, med å dele et bilde på sosiale medier der han kysset den navnløse kjæresten sin, og takket han for støtten:

«Tusen takk for at du alltid er ved min side, i gode og onde dager», og avsluttet innlegget med to røde hjerte-emojier.

I tillegg til to bilder av seg selv med kjæresten, som hadde på seg en Marbella-fotballskjorte med partnerens navn på, la Lejárraga også ut bilder av familien hans som feiret lagets opprykk sammen med ham.

Responsen fra fansen var overveldende, og mange applauderte beslutningen hans om å stå offentlig fram i en verden der slike øyeblikk fortsatt er sjeldne.

Det spanske sportsnettstedet Relevo dekket Lejárragas opprykksfeiring med en artikkel med tittelen: «En spiller som kysser kjæresten sin». Og skrev: «Et så nødvendigvis normalt bilde at det rører deg.»

Madrid-fødte Lejárraga, som er utdannet dataingeniør, har nettopp avsluttet sin andre sesong med Marbella. Han er den tredje åpne som fortsatt er aktiv i internasjonal toppfotball, etter tsjekkiske Jakub Jankto som sto fram i februar i år og australske Josh Cavallo i oktober 2021.

Segunda División («annen divisjon») er den nest øverste divisjonen i spansk fotball. Den består av 22 lag. Hvert år rykker tre lag opp til første divisjon, Primera División.

Powered by Labrador CMS